Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsalmere.nl


  Mediums uit Almere geven onmiddellijk antwoord op uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.




Ervaring van BiBi met medium Krisha   Ervaring van BiBi met medium Krisha   Ervaring van BiBi geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellize
  Ervaring met medium Ellize
  liefste Ellize, ik heb u daarjuist gesproken. je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
Super fijn.

Ik wens je een fijne weekend en al het goeds.




Ervaring van Marion met medium Ellize   Ervaring van Marion met medium Ellize   Ervaring van Marion geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.




Ervaring van M met medium Krisha   Ervaring van M met medium Krisha   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met medium Micha   Ervaring van Joanne met medium Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met medium Erkan   Ervaring van Mimouna met medium Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met medium Romeo   Ervaring van Annick met medium Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne met medium Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Naomie
  Ervaring met medium Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met medium Naomie   Ervaring van Rita met medium Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met medium Destiny   Ervaring van Cindy met medium Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met medium Yuorah   Ervaring van Anton met medium Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda met medium Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo met medium Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.




Ervaring van Loes met medium Dirk   Ervaring van Loes met medium Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met medium Dennis   Ervaring van N met medium Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Dank je wel Devi voor je antwoorden op al mijn vragen. Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Eindelijk nauwkeurige antwoorden. Wat je vertelde kon ik heel goed plaatsen. Het klopte exact. Je bent super goed en heel erg prettig om mee te praten. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van A. met medium Devi   Ervaring van A. met medium Devi   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met medium Malie   Ervaring van K met medium Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Vera Ann
  Ervaring met medium Vera Ann
  Vera Ann,
Ik heb je op 27/6 leren kennen. Je hebt me geraakt op een manier die niet in woorden te omschrijven is. Aan de ene kant zou ik een hele boek kunnen schrijven hier van wat je allemaal kan, en vooral de manier waarop. Maar aan de andere kant kan ik niet meer zeggen dat oprecht een hele diepe DANK JE WEL. Je aanvoelen bij enkel het horen van namen is ongezien, maar de combinatie van je inzichten in coaching, je heldere waarnemingen om onmiddellijk tot de diepe kern te komen van iets, en je manier van het overbrengen maakt dat je iets heel unieks hebt.
Vooral ook een oprechte DANK JE WEL omdat het voor mij aanvoelt alsof je me gered hebt.
Ik weet hoe cliche dit misschien klinkt, maar Vera Ann is allesbehalve cliche of onder te brengen onder een bepaalde term of vakje. Bellen met je is een geschenk wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten doen. Dit waardevol cadeau kan je enkel vatten door uit te proberen en zal nooit iemand geen spijt van krijgen.

Veel liefs en DANK JE WEL.
e.




Ervaring van e. met medium Vera Ann   Ervaring van e. met medium Vera Ann   Ervaring van e. geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met medium Johannes   Ervaring van Fay met medium Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.




Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Steeds zo een fijne ondersteuning in een moeilijke periode. Dank u .Sabina, zeer geapprecieerd . X.




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsalmere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden