Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsalmere.nl


  Mediums uit Almere geven onmiddellijk antwoord op uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  In januari zei je dat een totaal nieuwe team zou komen op mijn werk tegen het eind van het jaar. Toen was er nog helemaal geen sprake van verandering van personeel. Nu vertrekken ineens heel veel mensen en komen er nieuwe bij.
Van de week zag je me schaterlachen met om een ondeugende man en ja hoor. Ik heb me suf gelachen met die boef.

Louisa, dank je wel Topper, zoveel dingen die uit zijn gekomen. Chapeau.

Aanrader voor een ieder die soms tot in details wilt weten hoe of wat.





Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dank voor je mooie voorspellingen. Tijd geleden voor onze reis naar Afrika gaf je aan dat je nog een vakantie zag. Ik verklaarde je voor gek omdat de reis naar Afrika duizenden euros kost. Toch hebben we nog een midweek naar het buitenland geboekt. Later viel het kwartje. Je bent echt goed.




Ervaring van Lola met medium Louisa   Ervaring van Lola met medium Louisa   Ervaring van Lola geplaatst op 23 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, wat wist je rake dingen te zeggen . Ik hoop je snel weer te spreken. Beste groeten van Tanja.




Ervaring van Tanja met medium Louisa   Ervaring van Tanja met medium Louisa   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dankjewel. dankzij jou heb ik vandaag met Delasi gesproken. We hebben het uitgesproken.




Ervaring van Nooria met medium Louisa   Ervaring van Nooria met medium Louisa   Ervaring van Nooria geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik kan niet wachten om met je te spreken. louisa is zo sterk, ze gebruikt geen kaarten en haar voorspellingen komen uit. Ik garandeer jullie.




Ervaring van N met medium Louisa   Ervaring van N met medium Louisa   Ervaring van N geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene met medium Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S met medium Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met medium Louisa   Ervaring van Anja met medium Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met medium Louisa   Ervaring van Ann met medium Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met medium Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met medium Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met medium Louisa   Ervaring van Manuela met medium Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louise,
Heel knap hoe je alles doorkrijgt, ik bel je regelmatig en tot op de dag van vandaag, ben ik er nog steeds stil van. Van werk tot relatie vragen, altijd maar ook altijd komt het uit.
Pff, wat ben je toch bizar goed .




Ervaring van vaste klant met medium Louisa   Ervaring van vaste klant met medium Louisa   Ervaring van vaste klant geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Aangenaam consult gekregen van medium Louisa. Heldere uitleg en een warme persoonlijkheid. Hartelijk dank en fijne week nog. Gideon.




Ervaring van Gideon met medium Louisa   Ervaring van Gideon met medium Louisa   Ervaring van Gideon geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Niemand is zo goed als medium Louisa. Zij ziet alles en krijgt contact met overledene, echte inzichten. Ik kan u vertellen dat vrijwel al van haar voorspellingen en inzichten uitkomen en waar zijn.




Ervaring van KW met medium Louisa   Ervaring van KW met medium Louisa   Ervaring van KW geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve louisa. Wouw weer had je gelijk ze heb mij zoals je door kreeg terug geblokkeerd en er was kort contact. Net als je zag terug stilte. Maar ja het loop zoals jou ogen het zien ook dat ik een nieuwe winkel ging openen ik daar heb ik de sleutel van inmiddels. Ben jou zo dankbaar voor alles. Ook met de bank is het gelost. Jij bent voor mij zo zuiver met jou gave ongelooflijk. Meer dan alle sterren.


.




Ervaring van Rick met medium Louisa   Ervaring van Rick met medium Louisa   Ervaring van Rick geplaatst op 28 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, dank je wel voor de geweldige reading. Jij krijgt als paragnoste alles tot in detail juist door.




Ervaring van Samantha met medium Louisa   Ervaring van Samantha met medium Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met medium Louisa   Ervaring van Anna met medium Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met medium Louisa   Ervaring van Angel met medium Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met medium Louisa   Ervaring van Mar met medium Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met medium Louisa   Ervaring van R met medium Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Alles klopt wat ze verteld, er is al heel veel van haar uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Heb Louise lang geleden gesproken en alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, ze maakt het niet mooier dan het is en verteld de waarheid en dat vind ik heel belangrijk. Verder een directe maar lieve vrouw. Echt een aanrader voor als je de waarheid wil hoe je leven gaat lopen.




Ervaring van Michella met medium Louisa   Ervaring van Michella met medium Louisa   Ervaring van Michella geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Praat je niet naar je mond, vertelt je hoe het zit. Ze heeft bij mij tot nu toe altijd gelijk gehad. Lousia ziet met haar ogen en maakt contact met overleden. Bijzonder mens.




Ervaring van K. met medium Louisa   Ervaring van K. met medium Louisa   Ervaring van K. geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Vandaag gebeld en je had alles juist. Je noemde zelfs het aantal uitroeptekens in het berichtje.




Ervaring van Marieke met medium Louisa   Ervaring van Marieke met medium Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa had het goed gezien: het papier wordt verscheurd :) . nu de rest nog wat ze voor haar ogen zag. Doorgegeven door mijn moeder . Dank.




Ervaring van de dochter van de moeder met medium Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder met medium Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Recht door zee, slaat spijkers met koppen. Toont je de realiteit zoals ze is en zet je op een liefdevolle manier met beide voetjes op de grond.




Ervaring van Katharina met medium Louisa   Ervaring van Katharina met medium Louisa   Ervaring van Katharina geplaatst op 18 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  dank voor het gesprek. Je bent een goed medium.




Ervaring van Gerrit met medium Louisa   Ervaring van Gerrit met medium Louisa   Ervaring van Gerrit geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, een ontzettende lieve vrouw, die je altijd eerlijk op weg helpt. Betrouwbaar en zeer accuraat in haar readingen. Voor de juiste adviezen en toekomstgerichte vragen bent u bij haar op het juiste adres.

Hartelijk dank lieve Louisa voor uw steun en de mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen.




Ervaring van Wandela met medium Louisa   Ervaring van Wandela met medium Louisa   Ervaring van Wandela geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Handsdown de liefste en beste hier. Altijd goed en eerlijk advies en dat is wat je nodig hebt, geen sprookjes. Lieve Louisa, heel erg bedankt weer voor alles.




Ervaring van Stef. met medium Louisa   Ervaring van Stef. met medium Louisa   Ervaring van Stef. geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Helemaal gelijk, er is een nieuwe man op mijn pad gekomen. Elke keer heb je het bij het juiste eind. Bedankt voor je lieve woorden en eerlijkheid.




Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsalmere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden